Terwijl we het leven ervaren, interpreteert het onderbewuste onze ervaringen en herinnering, geeft er betekenis aan, en slaat ze op voor toekomstig gebruik. Dit betekent dat als je een ervaring hebt die je onderbewuste interpreteert als een feit, bv. dat sport moeilijk is, dan zal je merken dat telkens wanneer het idee naar boven komt om te beginnen met sporten, je weerstand voelt. En als je erop let, zal je die weerstand ergens in je lichaam voelen.

Eutaptics – Van een negatieve naar een Positieve herinnering

Als je zou teruggaan en die ervaring zou veranderen in een positieve ervaring, dan zou je onderbewuste de referentie kunnen vasthouden dat sport leuk is. Dit zal betekenen dat wanneer je het idee hebt om te gaan sporten, je een aangenaam gevoel van enthousiasme zal voelen. Nogmaals, als je aandacht besteedt aan dat gevoel, zal je merken dat je het ergens in je lichaam voelt.

Het Verleden Veranderen

Natuurlijk kunnen we de tijd niet terugdraaien en veranderen wat er is gebeurd, maar we kunnen wel de herinneringen die het onderbewuste heeft van wat er gebeurd is, veranderen. Het veranderen van een negatieve herinnering naar een positieve ervaring zal het verleden niet veranderen, maar wel het heden en de toekomst.

Waarom Zou je de Slechte Herinneringen Veranderen?

Beschouw je lichaam als een auto, en je onderbewuste als de GPS. De meesten onder ons hebben de GPS niet bewust geprogrammeerd; hij is standaard geprogrammeerd door zijn eigen interpretatie op basis van levenservaringen. En hij moedigt ons constant aan om actie te ondernemen en beslissingen te nemen op basis van die programmering.

Bijvoorbeeld, als je onderbewuste een herinnering bevat dat sport moeilijk is, en je hebt besloten naar een fitness te gaan om fit te worden, zou het kunnen dat het in het begin gemakkelijk is om naar de fitness te gaan; het kan zelfs dat je het leuk vindt. Maar wanneer je gewoonte begint te veranderen, zal je onderbewuste “de koers veranderen” door ervoor te zorgen dat je je moe voelt; je aan te zetten om langer in bed te liggen; aan je organen signaleren te geven om stoffen te produceren die je ziek doen voelen; je af te leiden met e-mails en sociale media zodat je te laat bent; een verkeerde afslag te nemen zodat je je cursus mist – en een oneindige hoeveelheid andere mogelijkheden.

Je denkt misschien dat je simpelweg pech hebt, of ongedisciplineerd en lui bent, maar de waarheid is dat je GPS de volgende bestemming heeft ingesteld: sport is moeilijk. En zolang die opname wordt gebruikt, doet het er niet toe hoe hard je de gewoonte van sport probeert te ontwikkelen; je onderbewuste zal “de koers blijven aanpassen”.

De Bestemming Veranderen

De herinnering veranderen is vergelijkbaar met het veranderen van je bestemming in je GPS – het zal ervoor zorgen dat je onderbewuste je automatisch in de richting van je doel stuurt. Je zal merken dat je zin hebt in sport; je zal merken dat je lichaam sneller herstelt dan je had verwacht; je zal merken dat je op tijd in de fitness geraakt. Dat allemaal omdat je onderbewuste op elk moment beïnvloedt hoe je je voelt en welke keuzes je maakt.

Als je Eutaptics gebruikt om de emotionele lading in een herinnering te verwijderen, zal je merken dat de herinnering uit zichzelf zal veranderen, zolang je blijft verderdoen. Je moet ze niet bewust veranderen. Zolang je verderdoet met tikken en alterneren tussen de herinnering die je niet leuk vindt en een vredige herinnering, zal je beginnen merken dat de gevoelens, visuele en audio-elementen in de herinnering die je niet leuk vindt, veranderen. Kijk zowel naar de gelaatsuitdrukking van andere mensen in de herinnering als die van jezelf; en merk op hoe, zolang je blijft tikken en controleren, de uitdrukkingen veranderen. De mensen in je herinnering glimlachen nu; degenen die je pijn doen, geven nu om jou.

Onthou dat dit allemaal in je eigen hoofd zit, zodat je het kunt veranderen. Het is niet nodig om slechte dingen te behouden. Ze zijn niet langer aan het gebeuren, en ze zijn geen bewijsstukken in een rechtszaak; jij bent gewoon het verleden aan het herhalen in je eigen hoofd. Je kan jezelf bezighouden met slechte dingen, of je kan ervoor kiezen die te veranderen en je in de plaats daarvan met goede dingen bezig te houden – en de transformatie in je leven te zien in het domino-effect.

Nu je de kracht kent van het veranderen van herinneringen en het effect dat dat zal hebben op je leven, kan je er één kiezen om het proces uit te proberen. Kies een herinnering die je niet leuk vindt, en gebruik de Eutaptics -techniek om te tikken tot ze verandert. Je zult versteld staan door de resultaten!

Officiële website: www.eutaptics.com