Hoe kan Eutaptics mij helpen? Welk probleem heb je? Wat zou je zeggen dat op dit moment je grootste uitdaging is? Ongeacht het antwoord, de oorzaak zal dezelfde zijn als die van je andere problemen. Niet alleen hebben al je problemen dezelfde oorzaak; maar de oorzaak van al jouw problemen is dezelfde als de oorzaak van al mijn problemen – en die van alle andere mensen.

De oorzaak van alle problemen is dezelfde, en Eutaptics kan je helpen om de oorzaak op te lossen in plaats van de symptomen. Klinkt dat belachelijk en vergezocht? Heb nog even geduld en het zal je allemaal duidelijk worden. Eigenlijk zal je van zodra je beseft wat de enige oorzaak is van alle problemen, in staat zijn die problemen te veranderen en alle facetten van je leven te transformeren.

Eutaptics en De Oorzaak van Alle Problemen

1. De Achtergrond

Nog voor je geboren bent, stond alles al in de sterren geschreven. Je beide ouders hadden reeds hun eigen problemen. Hun omgeving en de omstandigheden van je geboorte stonden al vast voor je op de wereld kwam. Sommige kinderen zijn het langverwachte geschenk voor twee liefhebbende, financieel standvastige, emotioneel intelligente, gelukkige mensen. Anderen zijn het ongewilde resultaat van het gebrek aan anticonceptie gedurende één nacht, tussen twee mensen die met verslaving, depressie en steeds groeiende schulden worstelen. Het podium waarop jij verscheen zal automatisch een effect hebben op de identiteit die je ontwikkelt.

2. Het Opnamesysteem

Terwijl je opgroeit, interpreteert je onderbewuste je ervaringen, en slaat het zijn interpretaties op. Met andere woorden, als je ouders gedurende lange tijd hadden geprobeerd een baby te krijgen en dankbaar waren dat je er eindelijk was, kan je onderbewuste de aandacht die je van je ouders ontvangt interpreteren als het feit dat je een waardevol, waardig, beminnelijk persoon bent.

Anderzijds, als jij je moeder doet denken aan haar ex-echtgenoot die haar verlaten heeft, en ze niet de vaardigheden heeft om met haar emoties om te gaan, zou het kunnen dat ze je met minachting behandelt; je onderbewuste kan die ervaring dan interpreteren als het feit dat je waardeloos bent en nooit goed genoeg zal zijn.

Uiteraard zijn er oneindig veel combinaties van verschillende ervaringen die verschillende resultaten creëren in verschillende mensen.

3. De Uitvoering

De betekenis die je onderbewuste toegekend heeft aan je ervaringen zijn opnames die ter referentie worden bijgehouden. Dit is hoe je leert te overleven in de wereld. Het is hoe je leert stappen zonder je op elke beweging te moeten concentreren; het is hoe je leert rijden zonder bewust elke beslissing te moeten maken; het is hoe je leert reageren op prikkels zonder er eerst over te moeten nadenken. En dit is de oorzaak van alle problemen.

Tijdens je leven is je onderbewuste constant bezig te verwijzen naar deze opnames, en het spoort je bewuste geest en je lichaam aan om op de overeenkomstige manier te antwoorden en reageren zoals je toen gedaan hebt.

Bijvoorbeeld, als een hond je als klein kind heeft doen schrikken, kan het dat je de onbewuste imprint hebt dat honden (of zelfs een bepaalde hondensoort) levensbedreigend zijn.

Dit betekent dat je, elke keer je een hond (of die specifieke soort) ziet, bang zal zijn. Je onderbewuste heeft die reactie en ervaring opgeslagen om je voor toekomstig gevaar te beschermen. Het doet er niet toe of de hond die je vandaag ziet vriendelijk en ongevaarlijk is; je hersenen en lichaam reageren volgens de originele imprint die je hebt. Omdat deze ervaringen zich in het onderbewuste bevinden, zijn we ons van de meerderheid ervan niet bewust; dit betekent dat we kunnen reageren zonder te weten waarom.

Bijvoorbeeld, het zou kunnen dat je bepaalde voeding moeilijk kunt weerstaan terwijl je weet dat het slecht voor je is; en ongeacht hoeveel wilskracht je tracht te gebruiken, je zal er uiteindelijk toch aan toegeven.

Verbindingen:

Een voorbeeld van de manier waarop Eutaptics problemen oplost, is dit: Als je in staat zou zijn te kijken naar de opnames in je onderbewuste, dan zou je kunnen ontdekken dat jouw meestal afstandelijke vader je dat voedsel één of twee keer heeft gegeven, en dat je onderbewuste dat moment heeft opgeslagen als een ervaring van zijn liefde voor jou. Dit heeft ertoe geleid dat je onderbewuste de verbinding heeft gemaakt tussen liefde en dat voedsel. Dat zal de reden zijn waarom het zo moeilijk is om aan dat voedsel te weerstaan – omdat het voor je onderbewuste liefde betekent. En je verlangen naar die liefde is sterker dan je vastberadenheid om voedsel te weerstaan.

Hoe Faster EFT je problemen kan oplossen

Nu je weet dat de oorzaak van alle problemen de databank is die je onderbewuste opslaat, wil je natuurlijk weten hoe je verlost raakt van je problemen. Dit kan door de opnames te veranderen die de oorzaak zijn van je problemen.

Door de herinnering aan de hond waarvan je als kind bang was te veranderen, zal je automatisch je reactie op honden vandaag veranderen. Door de referentie te veranderen die de liefde van je vader verbindt met een specifiek voedsel, zal je automatisch verlost raken van de drang om dat voedsel te eten.

Dit is hoe Faster EFT problemen oplost – door de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen. De oorzaak is in dit geval de verbinding tussen de liefde van je vader en dat voedsel. Dit is waarom diëten geen zin zou hebben – het eten van dat voedsel is een symptoom, niet de oorzaak van het probleem.

Hoewel je je het originele voorval misschien niet bewust herinnert, zal, wanneer je begint te werken aan je ervaring van het probleem zelf (de drang om dat voedsel te eten, bijvoorbeeld), je onderbewuste automatisch verwijzen naar opgeslagen herinneringen die aan dat probleem verbonden zijn (zelfs diegene die je je niet bewust herinnert) en ze veranderen.

Lees: Hoe gebruik ik Eutaptics

Officiële website: www.Eutaptics.com