Eutaptics is ontworpen om referenties (herinneringen, gevoelens) te veranderen die in het onderbewuste zitten en problemen veroorzaken op allerlei gebieden in het leven.

Een probleem kan enkel bestaan als er bewijs voor is, zoals gevoelens, herinneringen en ervaringen. Gevoelens zorgen ervoor dat een probleem een probleem is. Het is je gevoel bij iets dat bepaalt of het een probleem is of niet. De gevoelens maken het probleem echt.

Bijvoorbeeld, iemand kan zich boos voelen wanneer hij naar luide muziek luistert in een geparkeerde auto. Iemand anders kan van de muziek genieten – ze horen dezelfde luide muziek, maar ze voelen zich goed. In beide gevallen verwijst het onderbewuste naar een herinnering die luide muziek in een geparkeerde auto verbindt met ofwel een negatieve betekenis ofwel een positieve betekenis; de hersenen geven vervolgens signalen aan de organen om overeenstemmende stoffen te produceren voor die emoties.

Hoe Eutaptics Werkt

De Eutaptics-techniek onderbreekt het signaal dat de hersenen doorgeven aan de organen door te tappen (tikken) op de meridiaanpunten die verbonden zijn met die organen; en zo verdwijnt het gevoel of herinnering die met die trigger geassocieerd is. Met andere woorden, als de persoon die boos wordt door de luide muziek die automatische reactie zou willen veranderen, zouden ze de Eutaptics-techniek kunnen gebruiken om de productie van de stoffen die het gevoel van woede veroorzaken te onderbreken wanneer ze de muziek horen; en de betekenis van luide muziek in het onderbewuste veranderen van “grof” of “verstorend” (of wat ze ook geleerd hebben dat het betekent) veranderen naar plezier en blijdschap. Dit zal dan resulteren in een automatisch gevoel van blijdschap en plezier wanneer ze in de toekomst die luide muziek horen.

Hoe Gebruik je de Eutaptics – De basis

Stap 1: Doel

Merk op hoe je weet dat je het probleem hebt. Je moet niet weten wat de emoties of gevoelens zijn, merk gewoon op hoe je weet dat ze er zijn. Wat voel je? Waar voel je het in je lichaam? Wat zie of hoor je? Hoe weet je dat er een probleem is?

Stap 2: Tap (Tik)

Gebruik twee vingers om op de volgende punten te tikken, terwijl je je concentreert op het gevoel van je vingers op je huid:

  • tussen je wenkbrauwenfastereft-tappin blog
  • naast je oog
  • onder je oog
  • net onder je sleutelbeen

Terwijl je tikt, zeg “Laat het los.” Je kunt ook toevoegen, “Het is veilig om het los te laten.”

Noot: Het doet er niet toe aan welke kant je tikt – je kan één kant kiezen, of beide, als je wil.

Stap 3: Rust

Neem je pols vast, haal diep adem, adem uit, en zeg “rust” – en ga even naar een mooie gelukkige herinnering.

Stap 4: Controle

Ga terug naar je probleem en merk op hoe het veranderd is. Voel je je anders? Is de intensiteit van het gevoel anders? Lijkt of klinkt de herinnering anders? Merk het gewoon op.

Stap 5: Herhaal

Herhaal stap 2 tot 4 tot het gevoel of de herinnering veranderd is – met andere woorden, tot het negatieve gevoel vervangen is door een positief gevoel.

De Weg naar Succes:

Volharding is essentieel. Stop niet tot het veranderd is – zelfs wanneer het lijkt alsof er niets zal veranderen – dat zal het wel doen, zolang je door gaat totdat het zover is.

We projecteren onze “waarheid” op de wereld om ons heen. Wanneer we onze perceptie veranderen zal het de ervaring veranderen ten negatieve of ten positieve.

Officiële website: www.Eutaptics.com